login | registreer | winkelwagen: (0) items €0,00

Onze aanpak

Onze Aanpak
“Bekijk je online status en verbeter eenvoudig je positie met onze scherp geprijsde producten”
Mario Gerssen – Bekendopinternet.nl

 

Bekendopinternet.nl helpt ondernemers met het bekender maken van hun website of webwinkel. Wat onze aanpak is laten we kort en krachtig zien met behulp van ons 6 stappenplan:

Bekijk je online status
Door het invullen van onze slimme website scan  zie je wat de online status is van je website. Wij scannen websites op de belangrijkste punten, verdeeld in 4 hoofdstukken:

1. het functioneren van de techniek achter je website
2. de kracht en relevantie van je content
3. hoeveel linken je website heeft op het internet
4. de positie van je website ten opzichten van concurrerende websites

Inzicht in goede en verbeterpunten
Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een uitgebreid rapport met daarin een overzicht van wat de huidige online positie is van je website. Wij geven per hoofdstuk aan wat de goede punten zijn en op welke punten je minder goed scoort.

Verbeteren van je online status
Nu je weet wat de verbeterpunten zijn, kun je heel eenvoudig bepalen welk van onze scherp geprijsde pakketten jouw helpen in het verbeteren van je online status.

Kwaliteit én scherpe prijzen
Onze pakketten zijn eenvoudig te bestellen en worden uitgevoerd door een professioneel team met jarenlange ervaring in het verbeteren van online posities van websites en webwinkels. Onze scherpe prijzen zijn nu nog aantrekkelijker omdat wij de mogelijkheid bieden om niet in één keer, maar in termijnen te betalen. Zodra je één of meerdere pakketten bij ons hebt besteld ontvang je een e-mail met daarin een uitleg over de bestelde pakketten en welke informatie wij nodig hebben om je website te optimaliseren.

Maandelijkse status update
Maandelijks ontvang je van ons, met uitzondering van de persberichten en beeldbankpakketten, een update van de huidige status van de website en de verbeterpunten die zijn gerealiseerd.

Grotere bekendheid en hogere omzet
De praktijk leert dat een betere online positie meer bezoekers oplevert en in de meeste gevallen een hogere omzet.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief